تور رم - فلورانس - ونیز

  • مبدا: تهران
  • تاریخ شروع: 1398/07/01
  • هوایی
  • ترکیش
  • مقصد: ایتالیا
  • اعتبار تا: 1399/03/31
  • مدت اقامت: 6 شب

قیمت پرواز به این تور اضافه می شود

مدارک مورد نیاز
اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار از زمان خروج امضاء شده ( و پاسپورت قديم ) . 2 قطعه عکس ( رنگی زمينه سفيد- 70% چهره- 3.5*4.5 ) عكس پاسپورت و ويزاهاي قبلي قابل قبول نيست . اصل شناسنامه . مدارک مالی و بانکی: ريز پرينت بانکی 3 ماه يا 6 ماهه اخر و تمكن مالي( با درج ارز دلاري يا يورويي) به زبان انگليسی - حد اقل موجودي 70.000.000 تومان ( به ازائه هر نفر) با مهربانک ( حساب کوتاه مدت يا جاری). در صورت داشتن حساب بلند مدت ، تمکن مالی حساب.(سرمايه گذاری بلند مدت بانکی). اصل سند ملکی.(ارزش ملک از 500.000.000 تومان به بالا قابل قبول می باشد) مدارک شغلی: پزشکان: پروانه مطب+کارت نظام پزشکی. مهندسان: پروانه مهندسی/کارت نظام مهندسی وکلا:پروانه وکالت/کارت وکالت. کسبه: پروانه کسب /کارت بازرگانی در صورت داشتن. صاحبان شرکتها:روزنامه رسمی تاسيس شرکت و آخرين تغيرات شرکت + کارت بازرگانی در صورت داشتن. کارمند بخش خصوصی: آگهی تاسيس و تغيرات شرکت + گواهی شغلی ( با ذکر سمت،تاريخ شروع فعاليت،حقوق و مزايا،علت سفر) + 3 فيش آخر حقوقي+گواهی مرخصی+سابقه بيمه کاری+ قرارداد همكاري . ساختمان سازها:اصل گواهينامه ساختمان/اصل قرارداد همکاری/اصل پايان کار ساختمان/کارت انبوه سازی. مشاغل دولتی:حکم کارگزينی +گواهی شغلی (با ذکر سمت، تاريخ شروع فعاليت ،حقوق و مزايا،علت سفر)+ 3 فيش آخر حقوقي+گواهی مرخصی+ ليست بيمه. بازنشسته ها : حکم بازنشستگی + فيش حقوقی 3 ماهه آخر+ دفترچه بيمه. دانش آموزان و دانشجويان : گواهي اشتغال به تحصيل تائيديه ثبت نام دانشگاه يا مدرسه+مرخصي تحصيلي . - در صورت سفر خانم خانه دار مدارک فوق از همسر ايشان کسب ميشود + سند ازدواج. - در صورت سفر كودك موافقتنامه محضري از والدين كودك الزامی است.

ردیف به مدت اقامت توضیحات
1 اروپا 6 شب
ردیف خدمت تعداد توضیحات
1 بیمه مسافرتی
2 ترانسفر فرودگاهی
3 اقامت در هتل با صبحانه
ردیف مدرک تعداد
1 اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار همراه با امضاء دارنده پاسپورت