ویزا شینگن

شرایط اخذ ویزا شینگن

ویزا شینگن تضمینی

همیشه آسون ترین راه برای اخذ ویزا شینگن یا در کل ویزا این بوده که شما یا حساب بانکی خیلی قوی داشته باشید یا اینکه سند ملکی داشته باشید که بتونید ازشون استفاده کنید برای افزایش شانستون برای دریافت ویزا ولی خوب کارینا پرواز به شما راه های بهتری پیشنهاد میده که بتونید با شرایط راحت تری ویزاتونو اخذ کنید.  ولی در نظر داشته باشید این به این معنا نیست که شما مثلا با 100 هزار تومان میتونید ویزا بگیرید مسلما به مقداری پول احتیاج دارید ولی مطمئن باشید این هزینه ای که میخواید صرف کنید تا  ویزا بگیرید خیلی خیلی به صرفه تر و کمتر از روش ها و راه های معمولش هست. مطمئنا الان کنجکاو شدید  و چنتا سوال براتون پیش اومده که مثلا :

1- این راهها که میگن چی هست؟

2-این راه ها قانونی هست؟

3-شرایطی که میگید چی هست؟

4- حداقل مقدار پولی که میخواد برای اخذ ویزا چقدر هست ؟

5-اگر ویزا نشدیم چی؟ بازم باید پول بدیم؟ آیا همه هزینشو باید پرداخت کنیم؟

6-اصلا شما نمونه ای دارید که ویزا اخذ کردید ؟؟؟




مدارک لازم جهت اخذ ویزا شینگن از سفارت اتریش، ایتالیا، یونان ( ویزای اروپا )

  1. پاسپورت قدیمی
  2. اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و کپی آن
  3. دوقطعه عکس ۳ در ۴ رنگی تمام رخ با زمینه روشن
  4. پرینت گردش سه ماهه آخرحساب بانکی و موجودی بالای ۴۰۰ میلیون ریال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد
  5. سند ملکی به نام شخص متقاضی و برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر
  6. مدارک شغلی شامل یکی از این موارد : لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسنلی وزراتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین دولتی. گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت،تاریخ استخدام،میزان در آمد و زمینه فعالیت شرکت(در صورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.)کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی(در صورت وجود هر کدام از موارد)
  7. چک تضمین شده  بانکی در وجه مسافر به مبلغ  ۵۰۰ میلیون ریال به ازای هر نفر  بابت ضمانت بازگشت

شرایط اخذ ویزا شینگن (اروپا):

  1. تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی (برای ویزای اتریش به زبان آلمانی) باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی یا آلمانی ترجمه شده باشند. تاییدیه وزارت امور خارجه فقط برای ویزای یونان الزامی است.
  2. اخذ ویزای شینگن از سفارت ایتالیا، یونان و اتریش انجام میشود. بنابر این ورود مسافرین به کشور صادر کننده ویزا الزامی است و بعد از حداقل ۳ شب اقامت در این کشورها، می توانید به هر یک از کشور های محدوده شینگن سفر کنید.
  3. اگر برای اولین بار می خواهید ویزای شینگن دریافت کنید، سفارت ویزای شینگن با ۱ ماه اعتبار و ۱۵ روز اقامت در محدوده شینگن برای شما صادر میکند.
  4. اخذ ویزا شنگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تا کنون ویزای شینگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روز برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود. ویزا یک ماهه شینگن، ویزا شش ماهه شینگن، ویزا یک ساله شینگن
  5. حدودا یک ماه از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است.
  6. بعد از تکمیل مدارک ویزا ، وقت مصاحبه حضوری و انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا الزامی است.
  7. در یک خانواده پدر خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد.
  8. اخذ ویزا حتما در غالب تور ( بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، سایر خدمات) انجام می شود.

  ضمانت بازگشت مسافرین باید به صورت وجه نقد یا چک تضمین شده ی بانکی در وجه مسافر باشد که در قبال رسید ممهور به مهر آژانس از مسافرین اخذ می شود. این وجه بعد از بازگشت مسافر از محدوده شینگن عودت داده می شود.

11.  دقت بفرمایید که این مرکز نسبت به اخذ ویزای تک (ویزا بدون پرواز و رزرو هتل) ، اخذ ویزای شینگن بدون مدارک ، یا اخذ ویزا برای دوستانی که قصد بازگشت ندارند، به هیچ عنوان اقدام نخواهد کرد. لطفا قبل از تماس تلفنی این موارد را مد نظر قرار دهید.

دلایل رد شدن ویزای شینگن

رد شدن ویزا آن هم در آستانه تعطیلات و سفر شاید بدترین خبر ممکن برای هر کسی باشدرد شدن یا ریجکت ویزای شینگن دلایل متعددی می‌تواند داشته باشد که برای هر پرونده متفاوت خواهد بود اما بدترین اتفاقی که بعد از ریجکت اتفاق می افتد این است که متقاضی دست کم برای مدت ۶ ماه نمی‌تواند از هیچ سفارت اروپایی دیگری برای دریافت ویزای شینگن اقدام نماید.

نکته مهم در این بین این است که هیچ فرد حقیقی و حقوقی نمی‌تواند ویزا شدن درخواست شینگن را تضمین کند.  تنها کاری که می‌توان انجام داد اعتماد به موسسات معتبر و با سابقه در این رابطه است تا با دقت و حساسیت بالا و با تکیه بر دانش به روز و تجربیات موجود، شانس صدور ویزا را به حداکثر برسانند.

وب سایت رسمی شینگن مهمترین دلایل رد شدن این ویزا را به شرح زیر عنوان کرده است:

  • مدارک جعلی؛ تحت هیچ شرایطی با مدارک جعلی برای ویزای شینگن اقدام نکنید چون در ۹۹ درصد مواقع درخواست شما رد خواهد شد.
  • فعالیت‌های مجرمانه در گذشته و یا در حال حاضر
  • گذرنامه مخدوش و یا آسیب دیده
  • توضیحات نا کافی در مورد دلایل سفر
  • گذرنامه نا معتبر (پاسپورتی که در زمان درخواست از اعتبار آن کمتر از ۳ ماه مانده باشد)
  • نامه مرجع نا معتبر
  • عدم ارائه هدف مشخصی از سفر
  • عدم اثبات تمکن مالی برای سفر
  • ارائه گواهی تولد و یا ازدواج نا معتبر : 

عدم توانایی در ارائه گواهی تولد یا ازدواج که توسط سفارت یا کنسولگری پذیرفته شود (تصدیق شود) منجر به شکست در اخذ ویزای شینگن می شود. این موارد عبارتند از: عدم ارائه گواهی تایید شده توسط مقامات رسمی (به عنوان مثال وزارت کشور)  ، عدم ارائه گواهی به زبان غیر انگلیسی ترجمه توسط مترجم مجاز ، عدم اثبات گواهی مدنی (ارائه یک سند مذهبی) ، عدم توانایی در ارائه گواهی پدر و مادر کودک

  • بیمه نامه نا معتر مسافرتی
  • ناتوانی در ارائه مدارک اسکان
  • وضعیت نامطلوب ویزای شینگن؛ مواردی همچون برنامه سفر غیر منطقی می‌تواند به ریجکت ویزای شما بیانجامد.

در حالت کلی جای نگرانی وجود ندارد.درصورتیکه مورد شما جزو نکته ذکر شده نباشد،پس از تکمیل مدارک میتوانید دوباره ویزای شنگن درخواست دهید و به عنوان یک متقاضی جدید شناخته خواهید شد.شما به راحتی می توانید از سفارت دیگر کشورهای عضو شنگن درخواست ویزا دهید و تاریخچه شما تاثیری بر درخواست جدید نخواهد داشت.

کشور های عضو محدوده ی شینگن :  اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، ایتالیا ، لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، اسپانیا ، سوئد ، سوئیس


 ویزا شینگن